در پیام مدیر گروه آموزشی گفتاردرمانی به مناسبت روز ملی گفتاردرمانی تصریح شد
پاسداشت نقش بیبدیل گفتاردرمانگران در ارتقای کیفیت زندگی
همزمان با روز ملی گفتاردرمانی دکتر عطیه اشتری، مدیر گروه آموزشی گفتاردرمانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، با انتشار پیامی ضمن تبریک این روز به جامعه گفتاردرمانی کشور، از جایگاه مؤثر و انسانی گفتاردرمانگران در توانمندسازی افراد و بهبود تعاملات اجتماعی تقدیر کرد.

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر عطیه اشتری مدیر گروه آموزشی گفتاردرمانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به مناسبت روز ملی گفتاردرمانی، با انتشار پیامی با تبریک این روز به جامعه گفتاردرمانی کشور، بر اهمیت گفتاردرمانی در نظام سلامت و توانبخشی کشور تاکید کرد، در متن پیام آمده است: روز ملی گفتاردرمانی مصادف با اول اردیبهشت و مقارن با زادروز شاعر بزرگ ادب فارسی، سعدی شیرازی میباشد. این روز، فرصتی ارزشمند است تا از نقش بیبدیل آسیبشناسان گفتار و زبان در ارتقاء کیفیت زندگی افراد و تقویت بنیانهای ارتباط انسانی تجلیل کنیم. نامگذاری این روز به عنوان روز ملی گفتاردرمانی، نه تنها یادآور ظرافتهای زبان و سخن است، بلکه بر اهمیت حرفهای میافزاید که با دانش، دلسوزی و تعهد، سکوت را به کلام، و کلام را به ارتباطی اثربخش تبدل میکند.
در جهانی که گفتار و زبان، کلید اصلی تعاملات انسانی و توسعۀ اجتماعی است، نقش آسیبشناسان گفتار و زبان بیش از پیش اهمیت یافته است. ما، به عنوان اعضای جامعۀ دانشگاهی و متخصصان این حوزه، رسالتی مضاعف در گسترش آگاهی عمومی، ارتقاء سطح دانش تخصصی و توانمندسازی نیروهای جوان داریم.
قطعا با اهتمام به گسترش پژوهشهای بومی و کاربردی، توسعۀ آموزشهای بالینی نوین با بهرهگیری از فناوری، آموزشهای مجازی و برنامههای بینرشتهای میتوان تجارب آموزشی و بالینی دانشجویان را به سطحی بالاتر ارتقاء داد. همچنین ضرورت دارد تا با مشارکت فعال آسیبشناسان گفتار و زبان در آگاهسازی عمومی و ارائه خدمات در مراکز آموزشی، بهداشتی و اجتماعی، گامی مؤثر در شناساندن بیشتر این حرفه به جامعه صورت گیرد.
این روز را به تمامی همکاران پرتلاش، دانشجویان علاقهمند و تمامی همراهان رشتۀ گفتاردرمانی تبریک میگویم و امیدوارم با همدلی، نوآوری و تعهد، گامهایی مؤثر در جهت اعتلای این رشته برداریم.
پایان پیام/
نظر دهید